Villányi Cabernet Siller 2011Védett eredetű classicus sillerbor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
Abszolút egyedi borfélesége a villányi borvidéknek. Cabernet Sauvignonból készült siller bor. Terméskorlátozott ültetvényről származik a szőlő. 22 mustfokkal szüreteltük. Bogyózást követően 48 óráig héjon áztattuk, majd a mustot hűtve teljesen reduktívan erjesztettük. Magas extrakt tartalmú, élvezetes bor. Illatában és zamatában is a málna vezet. A rosénál sötétebb, illatban és zamatban is gazdagabb, de a vörösbornál könnyedebb borféleség. Szárnyas sültekhez és málnából készült desszertekhez ajánljuk 12-13 ºC-on.
Alk.: 14,5 % v/v
Cukortartalom: 0,9 g/l

Mátrai Merlot Rosé 2011Édes minőségi rozébor 0,75l
Bárdos és Fia Pincészet, Farkasmály
Teljes érésben szüretelt szőlőből készült gyümölcsös, friss desszertbor. Üde savai szépen harmonizálnak a magas cukortartalommal, testessége a fajtára jellemző burgundiai íz világot tükröz. Fogyasztását desszertekhez, vagy pusztán önmagában élvezetként ajánljuk.
Alkoholtartalom: 11,5% v/v
Cukortartalom: 48,6 g/l
Villányi Rosé Cuvée 2011Védett eredetű classicus minőségi száraz rozébor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
Reduktív technológiával készült, intenzív déli gyümölcsös illatokkal rendelkező, élénkpirosas árnyalatú primőr rosé. Ízérzetét kevés hozzáadott széndioxid teszi légiesebbé, kellemesebbé.
Fogyasztását 10 – 12 oC-on ajánljuk.
Alkohol tartalom: 12,5% v/v
Dorottya Cuvée 2011Minőségi száraz rozébor 0,75 l
Termelő: Varsányi Pincészet, Verpelét
A kékfrankos merlot és zweigelt gyors feldolgozásával készítettük ezt a friss, gyümölcsös rose bort. Ízében a kèkfrankos karakterességét a zweigelt kedvessége és a merlot gyümölcsössége teszi teljessé. Fogyasztását 8 C-ra hűtve ajánljuk.
Alk.: 12,5 % v/v
Cukortartalom: 1 g/l
|
 |
 |
iroda@royalbor.hu 0036-1-297-4033 |
 |
|