Villányi Pinot Noir Barrique Válogatás 2009Minőségi védett eredetű prémium száraz vörösbor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
Szüreteléskor is és utána a válogató asztalon is külön átnéztük, hogy ne kerülhessen bele olyan szőlőszem, ami nem tökéletes. Színe nagyon jellemző a Pinot Noirra, fantasztikus gyümölcsös illata és zamata van, egy hatalmas gyümölcs bomba ez a bor. 12 hónapot érlelődött új barrique hordókban, viszont nem túlzó a barrique jelenléte. Egy kis vanília érződik, de nem tolakodóan. Nincsenek benne túlzó tanninok, nagyon selymes és kifejezetten itatja magát. A pince új nagy kedvence!
Alk.: 14,5 % v/v
Cukortartalom: 2 g/l

Villányi Syrah 2008Minőségi védett eredetű classicus száraz vörösbor 0,75 l
Termelő: Günzer Tamás Pincészete, Villány
Terméskorlátozott déli fekvésű, alacsony kordon művelésű szőlőültetvényről
származó száraz vörösbor.
Kiváló évjáratban, tökéletesen beérett, 100 %-ban egészséges szőlőből
készült.
12 hónapot érleltük új barrique hordóban.
Illatában erdei gyümölcsök, egzotikus fűszerek dominálnak, kifinomult
pörkölési aromával.
Tanninja simogató, teljesen lekerekedett a bor.
Jó ivású, élvezetes, hosszú lecsengésű vörösbor, érdemes elfektetni.
Alkohol.: 13,5 % v/v
Cukortartalom: 1 g/l

Kékfrankos Reserve 2007Oltalom alatt álló eredetmegjelölésű száraz vörösbor 0,75 l
Termelte: Tringa Borpince
Saját termesztésű, késői szüretelésű, kissé mazsolás szemekből készült mélyrubin színű, nagytestű vörösbor.
Tanninban gazdag, fűszeres karakterű, ugyanakkor szép kerek nedű, a meggy zamatával. Paprikás bográcsételek mellé éppúgy ajánljuk, akár jeles alkalmak kísérőjeként.
Fogyasztási hőmérséklet: 18-20 C-on.
15 % alk.
Royal Blauburger 2009 Bio száraz vörösbor 0,75 l
Termelte: Gajdos Pincészet, Eger
A kiváló minőségű szőlő az egri borvidéken termett, terméskorlátozott, vegyszermentesen kezelt ültetvényről származik. Mély bíborszínű, gazdag, feketebogyós gyümölcsöket idéző illatú, testes, fűszeres ízű vörösbor, amely 2 évig magyar tölgyfahordókban, vulkanikus sziklába vájt pincében érlelődött.
Alk.: 13,5 % v/v
Regős Cuvée 2006 Bio száraz vörösbor 0,75 l
Termelte: Gajdos Pincészet, Eger
Kékfrankos és Blauburger házasításával készítettük ezt a bársonyos, érett vörösbort
amelyben eme két bor körülbelül fele-fele arányban egészíti ki egymást.
A Kékfrankos a gyümölcsös, bársonyos ízeket kölcsönzi,
míg a Blauburgertől a tüzes olajos jellegét örökli a bor.
Több mint három éves kisméretű tölgyfahordós érlelés után palackoztuk.
Magyaros és vörös húsú ételekhez ajánljuk 16-18 °C-on.
Alk.: 12 % v/v
Cukortartalom: 0 g/l
|
 |
 |
iroda@royalbor.hu 0036-1-297-4033 |
 |
|